Cum procedam?
+5
kale56
adar
piccola sarah
anaida
Cristina
9 posters
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cum procedam?
Acum...hai! Incepe si uimeste-ne cu tot ce ai facut! Si bijuterii dar si tricotaje!!!!
kale56- Posts : 3170
Bine ai venit! Ne bucuram de orice nou venit in grupul nostru si spor la treaba!
tania-elena- Posts : 1554
Bina ai venit Serban Valentina. Te asteptam sa ne spui cateva cuvinte despre tine ( sunt fete care poate nu te cunosc) si sa ne arati minunatiile pe care le-ai lucrat
Eryka, bine ai venit printre noi. Te asteptam sa ne spui cateva cuvinte despre tine si sa ne arati si noua minunile tale ( pe care multe dintre noi le-am admirat deja). Ai full acces la forum, sper sa te facem sa te simti ca acasa
dadadda.....abia asteptam......in vechea varianta sunt diana andreea....pup iubita si bine ai venit!!!
piccola sarah- Posts : 3407
Bine ai venit, Eryka! Abia te așteptăm să ne încânți ochii cu lucrările tale! Am admirat o parte...cred ca pe situl tău?
Opa... am uitat sa ma prezint... scuze! sint Erica, 27 ani, din Chisinau... in prezent locuesc la Paris. Ma bucur mult ca sint printre voi!!!!! Imi place la nebunie lucrul facut de mina si in care se simte sufletul celui care l-a facut.... eu crosetez, tricotez si sint inebunita de dantela irlandeza.Multumesc pentru primire si va pup pe toate!!!!
Guest- Guest
Erika, bine ai venit!
Ti-am admirat minunatiile lucrate...esti artista!
Ti-am admirat minunatiile lucrate...esti artista!
anaida- Moderator
Bine ai venit, Erika! Sunt Tatiana Sperchez, de obicei, aici Tania.Sunt in asentimentul fetelor! Te admir pentru ceea ce faci si sper sa fii cat mai mult cu noi pe acest forum.
tania-elena- Posts : 1554
Avem multi inscrisi care nu au postat nimic desi au full acces la forum. Deocamdata am trimis un email de avertisment, fiecarui user inactiv. Daca doriti in continuare sa faceti parte din comunitatea noastra, mi se pare corect sa si contribuiti cu ceva. Termenul de dezactivare a contului e de 30 de zile de la ultima postare.
Heeeeeiiii! Bine veniși, Carmen!
Last edited by kale56 on Wed Jan 09, 2013 3:28 am; edited 1 time in total
hihhihihiiiii...bine-ai venit carmen!!!!
Tu ce te hlizești?
auzi...rade ciob de oala sparta da tu de ce te hilizezsti???
Bine ai venit Carmen, sper si sa ramani
Nu reusesc sa activez accesul pt tot, nu gasesc userul inregistrat. Poti vedea toate subiectele?
Nu reusesc sa activez accesul pt tot, nu gasesc userul inregistrat. Poti vedea toate subiectele?
Cristina- Posts : 5226
Salutare
Am reusit sa ma inregistrez, va pup cu drag pe toate! Doar dupa ce ti-am scris Cristina mi-a venit mailul de activare
Guest- Guest
Bagă urgent și pozică la avatar și...completează colo tot!
si te asteptam la cafenea
sal
Va trebui acum sa va identific pe fiecare cu vechile personaje pe care le cunosc. Pe kale am descoperit-o, in rest nu stiu inca cine sunteti fiecare. Aveti alte id-uri?
Si ca sa ma prezin sunt aceeasi pcinfo (PC initialele numelui, sau computer iar info asta predau) Carmen Popescu, profa de info in Sibiu, dependenta deja de tricotat, mai putin sau aproape deloc de crosetat.
Si ca sa ma prezin sunt aceeasi pcinfo (PC initialele numelui, sau computer iar info asta predau) Carmen Popescu, profa de info in Sibiu, dependenta deja de tricotat, mai putin sau aproape deloc de crosetat.
Guest- Guest
Ma bucur ca te-au invitat fetele Carmen, ne bucuram mereu cand cineva nou intra, da un "refresh" micutului nostru forum
Cristina- Posts : 5226
eu sunt diana -andreea de pe forumul cu concursuri pt calici si avuti
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6